FANTASTISK WEEKEND!!

FANTASTISK WEEKEND!!

skaermbillede-2018-04-09-kl-19-22-27

Så er vi ligesom igang!

Jeg har længe glædet mig til at være en del af hos bloggers delight!

– Og er der nogen bedre måde at fortælle jer nyheden om bloggen og få den skudt igang oven på en vanvittig weekend!??

Det har været en crazy weekend! Virkelig en af de bedste længe! Jeg har løbet rundt hele weekenden, først haft min mor på besøg i to dage, hvor Dina også var ude og spise frokost med os. – Dina er en af de aller nærmeste i mit liv!

Min mor og jeg hyggede os rigtig meget! Jeg gav faktisk min mor en lille makeover og lagde makeup på hende, hvorefter vi tog ud og fik en irish coffee og et glas vin.

Min mor var virkelig glad for resultatet, og vi havde bare så god en aften!

skaermbillede-2018-04-09-kl-13-27-55

-Her mangler vi dog stadig læber og hår, men en fin “naturlig” makeup fik vi lagt!

produkter vi brugte:

Maybeline master Primer Her

Max factor Lasting performance her

Mac Pro Longwear concealer Her

Anastasia Beverly Hills contour cream kit Her

Delilah Bronzer matte Her

Delilah Blush Her

Huda Beauty Highlighter Her

Billion Dollar Brows kit Her

Lørdagen… puhaaa hvor skal jeg starte! Jeg stod op med min mor, hvorefter hun trillede stille mod Silkeborg igen. Dina hentede mig, og vi tog ind til byen og shoppede lidt, fik en kop kaffe på det nye Espresso House i Aalborg. Det var sååå hyggeligt, og et fantastisk vejr der var!

skaermbillede-2018-04-09-kl-18-27-17

skaermbillede-2018-04-09-kl-18-14-13

-Jeg fik blandt andet købt den sødeste lille blå top i Gina tricot, som i kan finde her

Vi fik lidt at spise, selvfølgelig arabisk! Jeg elsker Arabisk! det er de lækreste retter! forstår stadig ikke hvordan man kan lave ris så lækkert? og bare deres oliven?? ej men jeg er solgt!

Vi tog herefter hjem til mig, og fik gjort os klar til aftenen. Vi fik et glas vin og hørte alle vores gamle yndlingshits! Der blev skrålet med på musikken inden vi tog ind til byen og fik et par coctails!

Søndag stod vi friske op, vi fik noget lækkert morgenmad, og så tog vi en tur ud i det gode vejr med kaffe ‘to go’ fra Espresso House igen! Der var jo det lækreste vejr!

Jeg skulle jo prøve at køre Dinas bil! – Og det skal jo lige siges at jeg altså ikke har kørt ret meget siden jeg fik mit kørekort – hvilket altså efterhånden er en del år siden! Jeg er totalt bange for trafik, og især når ikke jeg kender bilen! waaah..skaermbillede-2018-04-09-kl-13-55-38

Nogle af jer så måske videoen på min snapchat story, her smider jeg i hvert fald lidt ballade op i ny og næ. Min snapchat er: amandapalmni

Alt i alt har det bare været en fantastisk weekend, hvor Jeg har brugt tid med nogle af dem jeg elsker aller højest!

skaermbillede-2018-04-09-kl-18-18-40

Jeg vil fremadrettet give jer meget mere af min hverdag, makeup og beauty fifs, og selvfølgelig en masse outfits!

Jeg glæder mig til at give jer meget mere af mig!

Kram Amanda 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTISK WEEKEND!!