FANTASTISK WEEKEND!!

DE PERFEKTE BRYN!

skaermbillede-2018-05-01-kl-18-47-41

Jeg har seriøst fundet mine yndlings produkter til bryn!

jeg var forbi Soph Studio i Aalborg, hvor jeg også for lavet mine vipper.

Her blev jeg præsenteret for nogle af de nye produkter fra Billion Dollar Brows!

Jeg har længe været glad for mærket, og brugt “øjenskygge” formen, altså brow powder i farven taupe. Så har jeg brugt penslen fra Billion også. Men nu er jeg så blevet præsenteret for blyanten og bryn-mascaren! JEG ER VILD MED DET!! Man kan forme brynene som man vil med blyanten, og så give hårstruktur med mascaraen.

Jeg skyndte mig hjem for at afprøve produkterne, og jeg elskede dem med det samme, jeg har nu brugt dem lige siden! det tager mig seriøst 5 minutter at lave mine bryn! Alle de produkter jeg har prøvet nu fra billion Dollar Brows er så lækre! Jeg er bare helt vild med at jeg kan få det til at se så naturligt ud nu! netop fordi man får malet hårene op.

Her viser jeg jer lige hvordan mine bryn ser ud når de ikke er optegnet:

skaermbillede-2018-05-01-kl-18-57-35

Her er der lidt flere billeder hvor jeg har benyttet produkterne:

skaermbillede-2018-05-01-kl-18-47-59 skaermbillede-2018-05-01-kl-18-47-51

Brows on point micro pencil kan købes HER

Hint of Tint bryn mascara kan købes HER

Jeg har begge i farven Taupe!

Produkterne kan selvfølgelig også købes i salonen!

hvis nogle af jer ikke kender Soph Studio, så synes jeg virkelig at i skal tjekke salonen ud på deres instagram Her 

De er FANTASTISKE til bryn og vipper!!

 

/sponsored/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTISK WEEKEND!!