DE PERFEKTE BRYN!

Det er perfekt!

……..

skaermbillede-2018-05-18-kl-21-12-41

En perfekt dag for mig er at have fået styr på alle de løse ender inden “den perfekte dag” starter, så jeg rigtig kan nyde dagen. Når Jeg har fået besvaret alle mails, have gjordt rent i hjemmet ordnet vasketøj og alt det praktiske – så jeg på ingen måde har nogle hængepartier (med de kedelige ting), kan jeg bedst nyde dagen. Jeg elsker hvis jeg har lidt arbejde med nogle billeder der skal skydes og eftersom jeg længe har været i dette fag, lære man flere og flere at kende som også bruger tid på de sociale platforme. Herved er vi stykker der til tider samles. En jeg for eksempel nyder at bruge tid med er Lasse Brogaard, han er et af de dejligste mennesker jeg kender, så sød og kan altid få mig i det bedste humør. Jeg nyder når Lasse og jeg for eksempel finder tid til at tage billeder og lave youtube videoer sammen, det er det sjoveste! Derefter hygger vi altid efterfølgende med god mad derhjemme og bare fjoller. Jeg har kendt Lasse et par år efterhånden, og jeg føler jeg kan være mig selv og snakke med ham om alt! Det er dejligt med nære venner som deler samme interesse. Sidst vi lavede youtube, forsøgte vi at lægge makeup med mad! haha, ja i hørte rigtigt, i kan se videoen HER

skaermbillede-2018-05-18-kl-21-11-33

Derudover har jeg flere veninder her i Aalborg, som jeg tager ud på gode cafeer med, eller bare lægger hjemme foran fjernsynet og flader helt ud med! Vi mødes til tider til en god træning og så bare afslapning og hygge efterfølgende. Jeg elsker virkelig at kunne læne mig tilbage og føle at jeg har gjordt mit, og så kunne slappe helt af. Har man ydet, kan man også bedre nyde!

Jeg har iøvrigt også to af mine yndlings piger i København. Jeg var blandt andet en forlænget weekendtur i københavn sidste weekend. Her blev min tætteste veninde gift med hendes mand, de holdte det smukkeste bryllup på Marienlyst i Nordsjælland. Derudover brugte jeg resten af dagene hos en meget tæt og længe kendt veninde, Nikita. Vi var ude og få vin på blandt andet Cafe Victor, shopping i københavns gader og ellers bare hygget hos hende.

skaermbillede-2018-05-18-kl-21-11-12skaermbillede-2018-05-18-kl-21-11-18

Weekend aftener. tjaaaa, hvis ikke jeg er ude og få lidt coctails med pigerne, så nyder jeg at bruge lang tid i køkkenet for mig selv, og bare lave verdens bedste mad med et glas rødvin i hånden. Smide lidt musik på og tænde sterinlys for mig selv. Når jeg så har lavet maden, tager jeg det med i sengen, og sætter en god serie på! En aften hvor man ikke skal være noget for nogen, og bare kan fordybe sig i en eller anden ligegyldig serie. Lige nu er jeg for eksempel blevet helt bidt af “How to Get Away With Murder”. Når jeg først giver mig tid til det er jeg den største livsnyder!

skaermbillede-2018-05-18-kl-21-10-59

Tak fordi i læste med – I er for dejlige!

Kys..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE BRYN!